«Πόρτα» Εμπαπέ στα 300 εκατ. ευρώ της Αλ Χιλάλ: Δεν συναντήθηκε καν με τους εκπροσώπους της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 10:29 «Πόρτα» Εμπαπέ στα 300 εκατ. ευρώ της Αλ Χιλάλ: Δεν συναντήθηκε καν με τους εκπροσώπους της

Η Σαουδική Αραβία φαίνεται ότι δεν αποτελεί επιλογή για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αρνήθηκε το χρυσάφι που του προσφέρει η Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα με την Equipe, ο Γάλλος σούπερ σταρ ούτε που δέχθηκε να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, που έφτασε να του δώσει το ιλιγγιώδες ποσό των 300 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αντιπροσωπεία στελεχών της Αλ Χιλάλ ταξίδεψε στο Παρίσι για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, ελπίζοντας να του παρουσιάσει το σχέδιό της. Ωστόσο, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε άλλα σχέδια.

Το περιβάλλον του Εμπαπέ αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση με τους εκπροσώπους της Αλ Χιλάλ και μάλιστα φέρεται να μην έχει σκεφτεί ποτέ τη μετακόμισή του στη Σαουδική Αραβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση