Ολυμπιακός: Deal με Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και Μανώλη Σιώπη αποκαλύπτουν στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 13:15 Ολυμπιακός: Deal με Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και Μανώλη Σιώπη αποκαλύπτουν στην Τουρκία

Ο Ολυμπιακός προχωράει το μετεγγραφικό του σχεδιασμό και στην Τουρκία κάνουν λόγο και για διαπραγματεύσεις με την Τράμπζονσπορ, για ένα deal που περιλαμβάνει τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και τον Μανώλη Σιώπη.

Πιο συγκεκριμένα, τουρκικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η Τράμπζοσνπορ έχει συμφωνήσει με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και ψάχνει τη “χρυσή τομή” και για τον Ολυμπιακό, ώστε να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή.

Στο πλαίσιο αυτό εμφανίζεται έτοιμη να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το όνομα του Μανώλη Σιώπη, ώστε να επιστρέψει ο διεθνής Έλληνας αμυντικός στην ομάδα του Πειραιά, στην οποία είχε βρεθεί και τις σεζόν 2013-14 και 2017-18, χωρίς να πάρει πάντως ευκαιρίες.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση