Οπαδοί της Ντινάμο Κιέβου έγραψαν μήνυμα συμπαράστασης στους BBB της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε... ρουκέτες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 18:51 Οπαδοί της Ντινάμο Κιέβου έγραψαν μήνυμα συμπαράστασης στους BBB της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε... ρουκέτες!

Οι Ουκρανοί, που αντιμετωπίζουν αύριο στην Θεσσαλονίκη τον Άρη, είναι αδελφοποιημένοι με τους Κροάτες και φρόντισαν να τους συμπαρασταθούν με απαράδεκτο τρόπο

Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη από τους χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες συνεργούς τους, δυστυχώς τα όσα συμβαίνουν στα social media αποδεικνύουν ότι τα ευχολόγια που εκφράζουμε όλοι δεν πρόκειται να δώσουν καμία λύση στο καυτό θέμα της βίας στα γήπεδα.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει κάθε πιθανή κι απίθανη ανάλυση των σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των ελληνικών ομάδων με αντίστοιχους ξένων συλλόγων, ωστόσο οι αλλοδαποί σύμμαχοι των Ελλήνων, έχουν και άλλες... διασυνδέσεις.

Και ο τρόπος με τον οποίο φρόντισαν οι χούλιγκανς της Ντινάμο Κιέβου να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στους Bad Blue Boys της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι) είναι πραγματικά αηδιαστικός.

Οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν δύο ρουκέτες (!!!) στις οποίες έγραψαν επάνω:

«Free BBB» (ελευθερώστε τους BBB) και «04.08.2023, Athens, BBB are kings of Europe» (οι BBB είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης).
Η συγκεκριμένη κίνηση, η οποία επαναλαμβάνουμε αποδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος, προκάλεσε την αντίδραση δεκάδων χρηστών των social media οι οποίοι στα σχόλια τους επιτέθηκαν κατά των οπαδών της Ντινάμο Κιέβου με εξίσου ακραίους χαρακτηρισμούς...

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση