Daily Mail: Προβληματισμός στην UEFA για τον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 09:36 Daily Mail: Προβληματισμός στην UEFA για τον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Φόβοι στην UEFA ότι ο χώρος μπορεί να μην είναι ασφαλής για τη φιλοξενία του τελικού της διοργάνωσης»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» η UEFA φαίνεται να εκφράζει ανησυχίες και προβληματισμό για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League στην «OPAP Arena» ύστερα από την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «οι άσχημες σκηνές προκάλεσαν φόβους στην UEFA ότι ο χώρος μπορεί να μην είναι ασφαλής για τη φιλοξενία του τελικού της Conference League που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου».

Μάλιστα η Daily Mail κάνει λόγο για «ραντεβού οπαδών», ένας ισχυρισμός που έχει προκαλέσει την οργή της ΑΕΚ, η οποία κάνει λόγο για διαστρέλβωση των γεγονότων με την επιδρομή του τάγματος των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και για «ύβρη στο νεκρό».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση