Uefa Super Cup: Στην Αθήνα οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης - Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 15:23 Uefa Super Cup: Στην Αθήνα οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης - Δείτε φωτογραφίες

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στους οπαδούς των Άγγλων και των Σεβιγιάνων που περιμένουν την έναρξη του μεγάλου τελικού

Στις 22:00 από το Cosmote Sport 1 HD ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα στον τελικό του Uefa Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη - ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1 HD» - έχει ξεκινήσει και ήδη στην Αθήνα βρίσκονται οπαδοί τόσο της αγγλικής όσο και της ισπανικής ομάδας.

Μάλιστα από νωρίς το πρωί οι οπαδοί των Σεβιγιάνων άρχισαν να σχηματίζουν πηγαδάκια κοντά στα ξενοδοχεία όπου διαμένουν ενώ οι Άγγλοι οπαδοί βρέθηκαν στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά όπου από χθες το πρωί βρίσκονται τα τρόπαια του Uefa Champions League, του Uefa Europa League και του Uefa Super Cup.

Δείτε φωτογραφίες:

filathloi-sevillis__2_

filathloi-sevillis__1_

filathloi-sevillis__3_

filathloi-sevillis__4_

filathloi-sevillis__5_

filathloi-sevillis__6_

filathloi-sevillis__7_

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση