Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Ενός λεπτού σιγή στο «Καραϊσκάκης» στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 22:30 Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Ενός λεπτού σιγή στο «Καραϊσκάκης» στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή

Ευλαβικά τηρήθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” το ενός λεπτού σιγή για τον δολοφονημένο, Μιχάλη Κατσουρή, λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Super Cup, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης.

Ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης διεξάγεται στο “Καραϊσκάκης”, λίγες ημέρες μετά τα τραγικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια -από την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν- και την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Λίγο πριν τη “σέντρα” του τελικού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο Φαληρικό γήπεδο, στη μνήμη του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ. Από τους οπαδούς των ομάδων υπήρξε απόλυτη ησυχία, την οποία “έσπασε” ένα “ζεστό” χειροκρότημα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση