Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός: Σφραγίζει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 09:43 Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός: Σφραγίζει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσουκαρίτσκι (21:00, Mega), με στόχο να κάνει το 2/2 απέναντι στους Σέρβους και να περάσει με πανηγυρικό τρόπο στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League, μετά την επικράτησή του επί της Τσουκαρίτσκι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-1.

Παρά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή στον αγώνα ρεβάνς της Σερβίας, προκειμένου να τελειώσει τη… δουλειά και να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης στην κλήρωση της Παρασκευής (1/9).

Ακόμη ένα πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο αγώνας ρεβάνς δεν διεξάγεται στην έδρα της Τσουκαρίτσκι στο Βελιγράδι, καθώς το γήπεδό της δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA, αλλά στο «Γκράντσκι Στάντιον Ντουμπότσιτσα» της πόλης Λέσκοβατς, η οποία απέχει περισσότερα από 200 χιλιόμετρα από τη σερβική πρωτεύουσα.

Απόντες για τους Πειραιώτες ο τιμωρημένος Κίνι και ο τραυματίας Ιμπόρα, αλλά -σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι- επανέρχεται ο Ροντινέι, που εξέτισε την ποινή του.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Τσουκαρίτσκι (Ιγκόρ Μάτιτς): Σαμούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Ντρέζγκιτς, Σούμπιτιτς, Ρόγκαν, Ντότσιτς, Κόβατς, Σισοκό, Στάνκοβιτς, Ιβάνοβιτς και Εντιαγέ.

Ολυμπιακός (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Βρουσάι, Έσε, Καμαρά, Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Καμπί.

Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

Α’ Βοηθός: Χέσελ Στέεγκστρα (Ολλανδία)

Β’ Βοηθός: Γιάν Ντε Φράις (Ολλανδία)

4ος διαιτητής: Γιόι Κόιχ (Ολλανδία)

VAR: Ρομπ Ντίπερινκ (Ολλανδία)

AVAR: Έργουιν Μπλανκ (Ολλανδία)

Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης):

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)-Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) 31/8 (2-0)

Ζόρια Λουχάνσκ (Ουκρανία)-Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 31/8 (0-2)

Σερίφ Τιράσπολ (Μολδαβία)-Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε) 31/8 (1-1)

Άρης Λεμεσού (Κύπρος)-Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία) 31/8 (1-2)

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 31/8 (1-3)

Τσουκαρίτσκι (Σερβία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 31/8 (1-3)

Άγιαξ (Ολλανδία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 31/8 (4-1)

Λουγκάνο (Ελβετία)-Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο) 31/8 (0-2)

Αμπερντίν (Σκωτία)-Χάκεν (Σουηδία) 31/8 (2-2)

Ζρίνσκι (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)-Λίντσερ (Αυστρία) 31/8 (1-2)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση