Επιστολή στην UEFA από ΕΠΟ για elite διαιτητές στα ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 11:02 Επιστολή στην UEFA από ΕΠΟ για elite διαιτητές στα ντέρμπι

Ο Σλοβένος επικεφαλής της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας αναμένεται μάλιστα να μεριμνήσει επί τους ζητήματος.

Η παρουσία ξένων elite διαιτητών ήταν κάτι το οποίο η ΕΠΟ είχε προαναγγείλει πως θα αιτηθεί για τα ντέρμπι της τρέχουσας Stoiximan Superleague, μέσω της επικοινωνίας που είχαν ο Τάκης Μπαλτάκος με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στο περιθώριο των ελληνικών κληρώσεων.

Πλέον, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Live Sport», η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε επίσημο το αίτημα χθες με επιστολή της προς την UEFA.

Ο Σλοβένος επικεφαλής της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας αναμένεται μάλιστα να μεριμνήσει επί τους ζητήματος και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, θέτοντας όμως συγκεκριμένους όρους ώστε να μην επαναληφθούν τα επεισόδια της περασμένης σεζόν σε βάρος των ξένων διαιτητών που κλήθηκαν να σφυρίξουν στη χώρα μας.

Πηγή: gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση