Παναθηναϊκός: Ραούλ και Ρεάλ Μαδρίτης συζητούν την πρόταση της Βιγιαρεάλ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 15:56 Παναθηναϊκός: Ραούλ και Ρεάλ Μαδρίτης συζητούν την πρόταση της Βιγιαρεάλ

Ο Ραούλ Γκονζάλες πληροφόρησε τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι δέχθηκε πρόταση από τη Βιγιαρέαλ -εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League- αμέσως μετά την απόλυση του Κίκε Σετιέν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο προπονητής της δεύτερης ομάδας των Μαδριλένων, Ραούλ Γκονζάλες, αναλύουν την κατάσταση και εξετάζουν την πρόταση της Βιγιαρεάλ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Επίσης η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Εσπανιόλ και η Λιντς ήταν οι ομάδες που τον πλησίασαν τους τελευταίους μήνες -όπως είχε κάνει πριν και η Σάλκε- αλλά τότε ο Ραούλ απέκλεισε την επιλογή να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την άλλη, φαίνεται να μένει…πίσω η επιλογή του Χουλέν Λοπετέγκι για τη Βιγιαρεάλ. Η αναζήτηση για τους προπονητές στην ισπανική ομάδα συνεχίζεται για να βρεθεί ο ιδανικός προπονητής για την ομάδα. Τα ονόματα των Πατσέτα και Κίκε Σάντσες Φλόρες εξακολουθούν να βρίσκοναι στη λίστα των υποψηφίων.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση