Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα μαζί στο Καλλιμάρμαρο για το Davis Cup

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:28 Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα μαζί στο Καλλιμάρμαρο για το Davis Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Καλλιμάρμαρο για τους αγώνες της εθνικής ομάδας στο Davis Cup και στο πλευρό του είναι η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα.

Λίγο πριν μπει στο κορτ για να αντιμετωπίσει τον Λούκας Κλέιν από τη Σλοβακία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκατσε στον πάγκο της εθνικής ομάδας μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα, η οποία και παραμένει εκτός αγώνων από την πλευρά της, εξαιτίας τραυματισμού.

Η κάμερα “έπιασε” την Ισπανίδα τενίστρια μάλιστα, να δίνει ένα φιλί στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή και μαζί να παρακολουθούν τις προσπάθειες του Σκορίλα απέναντι στον Σλοβάκο Μόλκαν, στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση