Τσιτσιπάς – Μόλτσαν 1-2: Αναπάντεχη ήττα για τον Έλληνα τενίστα και πρόκριση για Σλοβακία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 18:09 Τσιτσιπάς – Μόλτσαν 1-2: Αναπάντεχη ήττα για τον Έλληνα τενίστα και πρόκριση για Σλοβακία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κρατήσει ζωντανή την Ελλάδα στη μάχη της πρόκρισης με τη Σλοβακία στο Καλλιμάρμαρο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Άλεξ Μόλτσαν και έτσι η Σλοβακία πήρε τη νίκη με 3-1 στη μονομαχία των δύο χωρών για το Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αν και είναι αρκετά ανώτερος ποιοτικά από τον Μόλτσαν, δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και έτσι η Σλοβακία πήρε τη νίκη, αφού είχε επικρατήσει νωρίτερα και στο διπλό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε μεγάλη μάχη στο πρώτο σετ, το οποίο κρίθηκε στο tie break. Εκεί ο Μόλτσαν κατάφερε να φτάσει στο 1-0 με 7-6 (6).

Το δεύτερο σετ άρχισε με μπρέικ για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Μόλτσαν απάντησε και προηγήθηκε με 4-3. Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει τα επόμενα τρία games για να κλείσει το σετ με 6-4 και να στείλει το ματς σε τρίτο σετ.

Εκεί, με το σκορ στο 4-3, ο Μόλτσαν κατάφερε να “σπάσει” και πάλι το σερβίς του Τσιτσιπά και να πάρει τη νίκη με 6-3, χαρίζοντας την πρόκριση στη Σλοβακία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση