Ολυμπιακός: LIVE Streaming από τη βραδιά για τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 20:22 Ολυμπιακός: LIVE Streaming από τη βραδιά για τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει το «The Night Of The Legend» προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη και το ΣΕΦ είναι κατάμεστο για να αποθεώσει για μία ακόμη φορά τον θρυλικό αρχηγό της ομάδας του Πειραιά.

Πριν τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ θα τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη για την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο.

Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τους Πειραιώτες, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου, άλλαξε την… ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και θα βραβευθεί για αυτό σε μία μοναδική βραδιά για τον ίδιο, το «The Night Of The Legend» στο ΣΕΦ.

Παρακολουθήστε το «The Night Of The Legend»  για τον Σπανούλη σε LIVE Streaming

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση