Ολυμπιακός: Το μεγάλο σερί της ΑΕΚ που έσπασαν οι Πειραιώτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 10:54 Ολυμπιακός: Το μεγάλο σερί της ΑΕΚ που έσπασαν οι Πειραιώτες

Η ΑΕΚ είχε ένα τρομερό σερί 17 νικών στα παιχνίδια που είχε προηγηθεί στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ο Ολυμπιακός το “έσπασε” το βράδυ της Κυριακής (17/9).

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Opap Arena, με την Ένωση να προηγείται στο σκορ με τον Πόνσε και τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν με τον Ελ Κααμπί.

Οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν ένα εκπληκτικό σερί που “έτρεχε” η Ένωση στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα η ομάδα του Αλμέιδα μετρούσε μέχρι χθες 17/17 νίκες στην “OPAP Arena” στα παιχνίδια που είχε πάρει το προβάδισμα.

Όσον αφορά τις απώλειες βαθμών στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ είχε χάσει την περασμένη σεζόν με 3-1 από τον Ολυμπιακό, είχε δύο “λευκές” ισοπαλίες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ενώ φέτος δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει σε Ελλάδα (Πανσερραϊκός 1-1, Ολυμπιακός 1-1) και Ευρώπη (Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2, Αντβέρπ 1-2)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση