Μαρσέιγ: Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας μετά από απειλές για τη ζωή του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 16:21 Μαρσέιγ: Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας μετά από απειλές για τη ζωή του

Ένα… χάος επικρατεί στην Μαρσέιγ. Ο προπονητής της ομάδας, Μαρθελίνο, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, ενώ τον ίδιο… δρόμο εμφανίζεται να παίρνει και ο πρόεδρος, Πάμπλο Λονγκόρια.

Δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον Άγιαξ (21/9) για τον Β΄ όμιλο του Europa League, στον οποίο μετέχουν επίσης ΑΕΚ και Μπράιτον, η Μαρσέιγ παρουσιάζει τάσσεις διάλυσης. Ο προπονητής της ομάδας, Μαρθελίνο, υπέβαλε την παραίτησή του, την ώρα που η ισπανική έκδοση του «Eurosports», αποκαλύπτει ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος των Μασσαλών, Πάμπλο Λονγκόρια!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, μετά από απειλές κατά της ζωής του που δέχθηκε από ultras του συλλόγου.

Τη Δευτέρα (18.09), η διοίκηση της Μαρσέιγ συναντήθηκε με ομάδες οργανωμένων οπαδών. Οι φίλοι της ομάδας όχι μόνο εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την πορεία της ομάδας, αλλά ζήτησαν τα «κεφάλια» τεσσάρων διευθυντικών στελεχών, συμπεριλαμβανομένου του Ισπανού προέδρου.

Μένει να δούμε εάν όλα τα παραπάνω πάρουν επίσημη μορφή, αφού ακόμα δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση για την παραίτηση του Μαρθελίνο αλλά και για την αποχώρηση του Λονγκόρια.

Πηγή: newsit,gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση