Άγιαξ – Φέγενορντ: Διέκοψαν το παιχνίδι οι οπαδοί στο 0-3

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 17:44 Άγιαξ – Φέγενορντ: Διέκοψαν το παιχνίδι οι οπαδοί στο 0-3

Καζάνι που βράζει είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ. Οι οπαδοί του “Αίαντα” διέκοψαν το ντέρμπι με τη Φέγενορντ, μην αντέχοντας να βλέπουν την αντίπαλη ομάδα να προηγείται με 3-0.

Με το σκορ στο 0-3 υπέρ της Φέγενορντ, οι οπαδοί του Άγιαξ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν το ντέρμπι.

Στο 2-0 υπήρξε διακοπή εννέα λεπτών για ένα ποτήρι μπύρας που έπεσε στο γήπεδο. Μετά το 3-0, όμως, έπεσαν καπνογόνα και κάποιοι από τους οπαδούς του Άγιαξ “μπούκαραν” και στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Άγιαξ και Φέγενορντ βγήκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν και πάλι καπνογόνα και το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά.

Ο Άγιαξ βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, με τους οπαδούς του να μην μπορούν να χωνέψουν με τίποτα την εικόνα της ομάδας τους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση