Χάος στον Άγιαξ: Κλεισμένοι στα αποδυτήρια οι παίκτες, οι οπαδοί έσπασαν τις πόρτες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 18:40 Χάος στον Άγιαξ: Κλεισμένοι στα αποδυτήρια οι παίκτες, οι οπαδοί έσπασαν τις πόρτες

Μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας του βίωσε ο Άγιαξ, με τους οπαδούς του “Αίαντα” να μην μπορούν να αντέξουν άλλο την τραγική εικόνα της ομάδας τους.

Απίστευτες εικόνες έρχονται από την Ολλανδία, με τους παίκτες του Άγιαξ να έχουν κλειδωθεί στα αποδυτήρια και τους οπαδούς να σπάνε τις πύλες του γηπέδου, μετά το νέο διασυρμό από τη Φέγενορντ και τη διακοπή του αγώνα.

Οι οπαδοί του Άγιαξ δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα την τραγική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο “Αίαντας”.

Αφού διέκοψαν οριστικά το ντέρμπι κόντρα στη Φέγενορντ πετώντας συνεχώς καπνογόνα και φωτοβολίδες, μερίδα των οπαδών του Άγιαξ αποφάσισε να διαλύσει το γήπεδο.

Ανεγκέφαλοι χούλιγκανς έσπασαν τις κεντρικές πύλες στο «Άμστερνταμ Αρένα», απειλώντας τους παίκτες και τη διοίκηση του “Αίαντα”.

 

Οι παίκτες του Άγιαξ έχουν κλειδωθεί στα αποδυτήρια και αρνούνται να βγουν έξω μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση