Άρης – Παναιτωλικός 3-0: Άνετη νίκη με Μορόν κόντρα στον ουραγό πριν τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 20:11 Άρης – Παναιτωλικός 3-0: Άνετη νίκη με Μορόν κόντρα στον ουραγό πριν τον Ολυμπιακό

Μια αγωνιστική πριν πάει στην έδρα του Ολυμπιακού, ο Άρης έδειξε πως βρίσκει τα «πατήματά» του, επικρατώντας εντός έδρας του Παναιτωλικού με 3-0. Δυο γκολ ο “καυτός” Λορέν Μορόν – Πρώτο τέρμα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με την κίτρινη φανέλα.

Ο Άρης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα –μια εβδομάδα μετά το «χ» στην έδρα του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-0 στο «Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική στη Super League.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός διατηρήθηκε στην… ουρά του βαθμολογικού πίνακα, με 2 βαθμούς, όσους έχει και ο Ατρόμητος, που «χρωστάει» ένα ματς.

Ο Παναιτωλικός μπήε πολύ καλά στο ματς και μόλις στο 3’ απείλησε την εστία του Άρη. Ο Μαυρίας έβγαλε ωραία μπαλιά από δεξιά στην πλάτη της άμυνας του Άρη, ο Καρέλης προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κουέστα, με τον Ισπανό κίπερ να βάζει το χέρι του και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Ο Άρης δυσκολεύτηκε να πάρει επιθετική πρωτοβουλεία, αφού ο Παναιτωλικός πρόσεξε πολύ την άμυνά του και πίεσε αποτελεσματικά. Από το 15’ και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του ματς και μάλιστα έφτασαν στο 1-0 (22’) με τον Μορόν να σκοράρει με μακρινό συρτό σουτ.

Ο Άρης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μορόν να ξεχωρίζει. Ο Ισπανός επιθετικός είδε στο Μαυρία να διώχνει πάω στη γραμμή το πλασέ του, αλλά στο επόμενο λεπτό κατάφερε να σκοράρει και πάλι. Ο Μέντες έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μορόν κινήθηκε εξαιρετικά στο πρώτο δοκάρι και με μια σεντερφορίσια προβολή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Έχοντας πλέον το… βλέμμα στην επίθεση, ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά, για να μειώσει στο σκορ, αλλά είδε είδε τον Κουέστα να είναι πανέτοιμος, στις φάσεις που δημιούργησε.

Ο άρης δεν… ανησύχισε άλλο και μάλιστα «έκλεισε» το ματς φτάνοντας στο 3-0, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει στο 85’ με κοντινή κεφαλιά και να γίνεται ο μοναδικός που έχει πετύχει γκολ με όλες τις ομάδες του Big 5.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση