Σάκκαρη – Πεγκούλα 0-2: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Pan Pacific

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 12:18 Σάκκαρη – Πεγκούλα 0-2: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Pan Pacific

H Τζέσικα Πεγκούλα έβαλε φρένο στην εξαιρετική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη τις τελευταίες εβδομάδες. Η Αμερικανίδα τενίστρια νίκησε άνετα την Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και προκρίθηκε στον τελικό του 500αριου τουρνουά στο Τόκιο.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Τζέσικα Πεγκούλα στα ημιτελικά του Pan Pacific Open, με την Αμερικανίδα πρωταθλήτρια να κυριαρχεί στο γήπεδο και στα δύο σετ και να παίρνει εύκολα τη νίκη.

Η Τζέσικα Πεγκούλα θα αναμετρηθεί στον τελικό με τη Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμέτοβα, η οποία στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε της Παβλιουτσένκοβα.

 

 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ήταν ένας μονόλογος της τρομερά φορμαρισμένης Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία χρειάστηκε μόλις 85 λεπτά για να φτάσει στην έβδομη σερί νίκη της, χωρίς καν να χάσει σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε πολύ εύκολα το πρώτο σετ, στο δεύτερο ξεκίνησε με “μπρέικ” και όλα έδειχναν ότι θα έχουμε ντέρμπι, αλλά η Πεγκούλα αντέδρασε άμεσα με δύο μπρέικ και “καθάρισε” την υπόθεση νίκη.

πηγή: newswit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση