Παναθηναϊκός και Μάγκνουσον συνεχίζουν μαζί για ακόμα έναν χρόνο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 13:56 Παναθηναϊκός και Μάγκνουσον συνεχίζουν μαζί για ακόμα έναν χρόνο

Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να δείξει έμπρακτα τη στήριξη του στον Χόρντουρ Μάγκνουσον, προχωρώντας στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του τραυματία Ισλανδού αμυντικού.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να ανανεώσει από τώρα το υπάρχον συμβόλαιό του Ισλανδού αμυντικού, το οποίο ολοκληρώνεται κανονικά το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μάγκνουσον θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για ακόμα μία χρονιά, με τις υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να αναμένεται να πέσουν την ερχόμενη Δευτέρα (09/10).

Η πράσινη ΠΑΕ στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Ισλανδού αμυντικού, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Το ίδιο ακριβώς είχε πράξει και την περασμένη σεζόν με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, δείχνοντας ότι βρίσκεται κοντά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τις δύσκολες στιγμές.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση