«Ο Ράφα Ναδάλ θα αγωνιστεί στο Australian Open» ανακοίνωσαν οι διοργανωτές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 14:15 «Ο Ράφα Ναδάλ θα αγωνιστεί στο Australian Open» ανακοίνωσαν οι διοργανωτές (φωτο Reuters)

Ο Ράφα Ναδάλ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή και αναμένεται να δώσει το “παρών” στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της νέας σεζόν, το Australian Open του 2024.

Μετά από σχεδόν μία διετία εκτός με τραυματισμούς, ο Ναδάλ φαίνεται ότι έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του, με στόχο να αγωνιστεί κανονικά στο αυστραλιανό Γκραν Σλαμ.

Το γεγονός ανακοίνωσε μάλιστα, ο διευθυντής του Australian Open, Κρεγκ Τάιλι, ο οποίος και ανέφερε στο Nine Network τα εξής: “Μπορούμε να αποκαλύψουμε εδώ ότι ο Ράφα θα επιστρέψει. Είναι εκτός την περισσότερη χρονιά και ενώ μιλώντας μαζί του τις τελευταίες ημέρες επιβεβαίωσε πως θα είναι πίσω, το οποίο ήταν συναρπαστικό”.

Ο Ισπανός θρύλος του τένις θα έχει έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμη Γκραν Σλαμ στην τεράστια καριέρα του και το τρίτο του Australian Open, το οποίο είχε κατακτήσει το 2022.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση