Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου το ντέρμπι της Basket League

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 13:21 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου το ντέρμπι της Basket League (φωτο intime)

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ήδη “μονομαχήσει” δύο φορές φέτος, αλλά σε λίγες ημέρες “έρχεται” και τρίτη αναμέτρηση, αυτή τη φορά για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Μετά το Super Cup της Ρόδου και το ματς στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αυτή τη φορά αντιμέτωποι στο ΣΕΦ, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

H Basket League ανακοίνωσε λοιπόν και το πρόγραμμα για την 4η αγωνιστική, με το “αιώνιο” ντέρμπι να ορίζεται για τις 30 Οκτωβρίου στην έδρα των Πειραιωτών, όπου και θα βρεθεί για πρώτη φορά ο Κώστας Σλούκας, μετά τη μετεγγραφή του στους “πράσινους”.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 28 Οκτωβρίου

17:15 – Κ.Γ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΕΡΤ3) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

19:00 – Κ.Γ. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (ERTSPORTS 1) ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΙΑΠΩΝΙΚΗ

20:15 – Κ.Γ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (ΕΡΤ3) ΑΠΟΛΛΩΝ Π. CARNA – ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

17:15 – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΕΡΤ3) ΑΡΗΣ Midea – AEK Betsson

20:15 – Κ.Γ. ΛΑΥΡΙΟΥ (ΕΡΤ3) ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT – ΠΑΟΚ mateco

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

20:15 – ΣΕΦ (ΕΡΤ3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση