Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 11:52 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (22/10) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο “αιώνιο” ντέρμπι κορυφής της Super League.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ξεφύγει με 6 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να φαίνεται ότι έχει αποφασίσει την ερυθρόλευκη ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αιώνιο ντέρμπι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι και Ορτέγκα.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται το δίδυμο των Σαντιάγκο Έσε και Μαντί Καμαρά, ενώ την τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα συνθέσουν οι Φορτούνης, Μασούρας και Ποντέσε. Δεδομένα στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο φορμαρισμένος Ελ Κααμπί.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Κίνι αντί του Ορτέγκα και ο Μπιελ για τα άκρα της επίθεσης, αλλά πολύ δύσκολα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αλλάξει τα πλάνα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση