Τσιτσιπάς – Ζάντσχουλπ 2-0: Ανέβασε την απόδοση του και πέρασε στον επόμενο γύρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 22:40 Τσιτσιπάς – Ζάντσχουλπ 2-0: Ανέβασε την απόδοση του και πέρασε στον επόμενο γύρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μισό του πρώτου γκέιμ με τον Ζάντσχουλπ και εν συνεχεία έφτασε στη νίκη με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά της Αμβέρσας.

O Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Αμβέρσας δυσκολεύτηκε για ένα σετ κόντρα στον Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ αλλά από τα μισά του πρώτου σετ ανέβασε την απόδοση του και επικράτησε τελικά με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του European Open.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Έλληνας τενίστας δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση, είδε τον Ολλανδό να του κάνει μπρέικ αλλά απάντησε και ο Τσιτσιπάς με μπρέικ και έκανε ένα δεύτερο σε ένα κρίσιμο γκέιμ για να πάρει τη νίκη στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ολλανδό και έφτασε σε άνετη κατάκτηση του για να κάνει το 2-0 και εν τέλει να πάρει την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση