Στέφανος Τσιτσιπάς: Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη πρόκριση στους «4» της Αμβέρσας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 21:45 Στέφανος Τσιτσιπάς: Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη πρόκριση στους «4» της Αμβέρσας

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε με 2-0 σετ τον Γιάνικ Χάνφμαν

Μία μέρα μετά τη νίκη του επί του Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσχουλπ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθάρισε και τον Γιάνικ Χάνφμαν με 2-0 σετ παίζοντας εξαιρετικό τένις και πήρε ξεκούραστα την πρόκριση για τους ημιτελικούς του τουρνουά της Αμβέρσας, περιμένοντας να δει ποιος εκ των Αρτούρ Φιλς ή Χουάν Πάμπλο Βαρίλας θα είναι ο επόμενος αντίπαλός του.

Ο Έλληνας τενίστας είχε μία νίκη και μία ήττα κόντρα στον Γερμανό, ο οποίος είναι στο Νο56 της παγκόσμιας κατάταξης, οπότε ήταν η ώρα για το… 2-1 και το έκανε, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση και δείχνοντας έτοιμος να φτάσει ως το τέλος στο τουρνουά.

 

Ο Τσιτσιπάς έκανε break στο πρώτο σετ για να προηγηθεί με 3-2 και αμέσως μετά έκανε το 4-2 κρατώντας το σερβίς του, φτάνοντας τελικά στο 6-3 και στο 1-0 χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα. Και δεν κουράστηκε ούτε στο δεύτερο σετ, το οποίο πήρε επίσης με 6-3.

Γενικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χρειάστηκε μόλις 70 λεπτά για να κάνει το 2-0 και να προκριθεί στον ημιτελικό, περιμένοντας με ανεβασμένη ψυχολογία έναν εκ των Φιλς ή Βαρίλας με στόχο να επιβεβαιώσει ότι είναι το φαβορί και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά της Αμβέρσας.

Τα σετ: 6-3 6-3

Πηγή: Newsbeast

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση