Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Αφεντικό με τρομερό Χάαλαντ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 21:20 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Αφεντικό με τρομερό Χάαλαντ!

Το 191ο ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι Μπλε! Η Σίτι πέρασε χαλαρά από το Ολντ Τράφορντ, διέλυσε με 3-0 τη Γιουνάιτεντ και έκανε ακόμα μεγαλύτερα τα προβλήματά της...

Ντέρμπι; Η νίκη κόντρα στην Κοπεγχάγη απλά... κουκούλωσε λίγο τα σοβαρά προβλήματα της Γιουνάιτεντ! Η Σίτι φρόντισε να αποκαλύψει τις αδυναμίες της αντιπάλου, να επικρατήσει εύκολα με 3-0 και να πλησιάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τεν Χαγκ αποδοκιμάστηκε για τις επιλογές του και τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τον Ολλανδό. Αλλωστε, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, μετά το 3-0 αποχώρησαν από το Ολντ Τράφορντ. Στο -8 από την τετράδα οι «Κόκκινοι» που συνεχίζουν να ψάχνονται...

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, με μοναδικό στόχο να πιέσει και να αναγκάσει την αντίπαλό της στο εύκολο λάθος. Ωστόσο, η Σίτι χρειάστηκε λίγα λεπτά για να πάρει τον έλεγχο, να κυκλοφορήσει καλύτερα και να φανεί απειλητική. Μάλιστα, στο 8ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Ονάνα με τρομερή επέμβαση νίκησε τον Φόντεν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι, με τον γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ να κρατά το μηδέν και στην προσπάθεια του Γκρίλις. Στο 26’ ο Τίρνι πήγε στο VAR για το τράβηγμα του Χόιλουντ στον Ρόδρι, φάση που έγινε στο… 22’.

Ο Χάαλαντ βρέθηκε στην άσπρη βούλα και πέτυχε το 1-0! Μια κούρσα του Χόιλουντ και ένα σουτ του Μακ Τόμινεϊ ήταν ό,τι καλύτερο ως απάντηση των γηπεδούχων. Η Σίτι θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ονάνα έκανε απίθανη επέμβαση στην κεφαλιά του Χάαλαντ.

Η Σίτι έκανε ό,τι ήθελε στο ντέρμπι!

H αλλαγή του Αμραμπατ και η είσοδος του Μάουντ, δεν έκανε καλύτερα τα πράγματα για τη Γιουνάιτεντ. Η Σίτι ήταν απόλυτη κυρίαρχος και στο 49ο λεπτό, απλά σφράγισε τη νίκη! Η μπάλα... κρύφτηκε, ο Γκρίλις με τον Σίλβα συνδυάστηκαν υπέροχα και ο Χάαλαντ από τη σέντρα του τελευταίου πέτυχε το 2-0. Η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ψαχνόταν στο γήπεδο, την ώρα που η αντίπαλός της έκανε ό,τι ήθελε.

Ο Ονάνα ήταν εξαιρετικός σε σουτ των Γκρίλις, Χάαλαντ προσπαθώντας να κρατήσει την ομάδα του... ζωντανή. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί, αν στο 69' ο Ράσφορντ έστελνε την μπάλα στα δίχτυα! Το πλασέ κατέληξε άουτ κι εκεί τελείωσαν και οι ελπίδες της Γιουνάιτεντ. Στο 80' ο Φόντεν διαμόρφωσε το 3-0 και μεγάλωσε την εσωστρέφεια στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ.

Πηγή: Gazzetta

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση