Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός: Έντονη λογομαχία μεταξύ Μλαντένοβιτς και Αράο, ο Γιοβανόβιτς αντικατέστησε και τους δύο στο ημίχρονο (vid)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 21:25 Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός: Έντονη λογομαχία μεταξύ Μλαντένοβιτς και Αράο, ο Γιοβανόβιτς αντικατέστησε και τους δύο στο ημίχρονο (vid)

Με αφορμή την εκτέλεση ενός φάουλ του Παναθηναϊκού έξω από την περιοχή στο 45+2', υπήρξε ένταση μεταξύ των Μλαντένοβιτς και Αράο.

Αν και ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, ένα φάουλ έξω από την περιοχή ήταν η αφορμή για να υπάρξει ένταση μεταξύ δύο παικτών του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα στο 45+2', ο Μλαντένοβιτς είχε μία λογομαχία με τον Αράο με αφορμή την εκτέλεση του φάουλ, με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού να σπεύδουν να τους χωρίσουν.

Ουσιαστικά ο Βραζιλιάνος χαφ τα είπε σε έντονο ύφος με τον συμπαίκτη του λόγω του Βέρμπιτς ο οποίος εν τέλει ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ από την οποία η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χόβαν.

Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός ότι Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντικατέστησε και τους δύο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και παρότι δεν είχε άλλη επιλογή ελέω της απουσίας του Χουάνκαρ για το αριστερό άκρο της άμυνας, έβαλε τον δεξιοπόδαρο Βαγιαννίδη αντί του Μλαντένοβιτς.

Πηγή: Gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση