Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή η εκδίκαση της έφεσης των Πειραιωτών για το ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 13:26 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή η εκδίκαση της έφεσης των Πειραιωτών για το ντέρμπι

Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” ορίστηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής (3/11, 15:30).

Ο Ολυμπιακός έκανε έφεση με στόχο να ανατρέψει την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν λόγω της κροτίδας που έπεσε κοντά στον Χουάνκαρ, με μηδενισμό και -1 από τον βαθμολογικό πίνακα, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όπως και πρόστιμο 38 χιλ. ευρώ.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση ή ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος και θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, στο +1 από τον Ολυμπιακό.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση