Champions League: Οι φίλοι της Μίλαν πέταξαν δολάρια στην εστία του Ντοναρούμα που τους άφησε το 2021 για την Παρί - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 23:00 Champions League: Οι φίλοι της Μίλαν πέταξαν δολάρια στην εστία του Ντοναρούμα που τους άφησε το 2021 για την Παρί - Βίντεο

Ο Ιταλός τερματοφύλακας μάζευε από την εστία του τα δολάρια που είχαν το πρόσωπό του

Μετά από μια... ζωή (Ακαδημία, Α' ομάδα) στη Μίλαν ο Λουίτζι Ντοναρούμα αποφάσισε να πει το "ναι" στα δολάρια της Παρί Σεν Ζερμέν και το 2021 μετακόμισε από το Μιλάνο στο Παρίσι. 

Ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας επέστρεψε μετά από δύο χρόνια το βράδυ της Τρίτης (7/11) στο Σαν Σίρο ως παίκτης της Παρί και οι οπαδοί της Μίλαν τον περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες.

Εδώ και ημέρες είχαν προαναγγείλει πως θα του πετάξουν δολάρια με το πρόσωπό του και το έκαναν! 

Του πέταξαν τα δολάρια στο τέρμα του και εκείνος τα μάζευε ένα ένα για να ξεκινήσει το παιχνίδι. 

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση