Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το αρνητικό ρεκόρ 50 ετών και τα 11 γκολ που έχει δεχθεί στο φετινό Champions League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 11:50 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το αρνητικό ρεκόρ 50 ετών και τα 11 γκολ που έχει δεχθεί στο φετινό Champions League (φωτο reuters)

Μια βραδιά που ξεκίνησε ιδανικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξελίχθηκε με τραγικό τρόπο, με την ομάδα του Τεν Χάαγκ να χάνει με 4-3 στην έδρα της Κοπεγχάγης και να “πέφτει” στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου στο Champions League.

Η Κοπεγχάγη, η οποία παρότι βρέθηκε χθες να χάνει 0-2 και 2-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Πάρκεν Στάντιουμ», κατάφερε όχι μόνο ν΄ απαντήσει στο προβάδισμα που πήραν δύο φορές οι «κόκκινοι διάβολοι», αλλά και να βρει γκολ νίκης στο 88′ και να πάρει εντυπωσιακή νίκη με 4-3 στο Champions League.

Με την ήττα αυτή η ομάδα του Μάντσεστερ ισοφάρισε τη φετινή σεζόν το αρνητικό ρεκόρ που είχε να σημειωθεί από την εποχή που υποβιβάστηκε το 1973, μετά από 50 δηλαδή χρόνια! Έφθασε συνολικά στις εννιά ήττες στα πρώτα 17 παιχνίδια της σεζόν κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1973-74, στο τέλος της οποίας είχε υποβιβαστεί.

Όσον αφορά τον Μάρκους Ράσφορντ (είδε κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα) αποβλήθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του, σε 374 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «κόκκινους διαβόλους». Η προηγούμενη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2018, σε ένα παιχνίδι με την Μπέρνλι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να απογοητεύει -και- στο φετινό Champions League, έχοντας δεχθεί 11 γκολ μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση