Μάντσεστερ Σίτι: «Δεδομένος ο υποβιβασμός της εφόσον κριθεί ένοχη» η εκτίμηση πρώην συνεργάτη των «πολιτών»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 13:48 Μάντσεστερ Σίτι: «Δεδομένος ο υποβιβασμός της εφόσον κριθεί ένοχη» η εκτίμηση πρώην συνεργάτη των «πολιτών» (φωτο Reuters)

Η Έβερτον τιμωρήθηκε με αφαίρεση δέκα βαθμών, με την Premier League να την τιμωρεί για παραβιάσεις κανονισμών που αφορούν τη διαφάνεια και τη βιωσιμότητα των κλαμπ της κατηγορίας. Η Μάντσεστερ Σίτι των 115 οικονομικών παραβάσεων θα πρέπει να ανησυχεί πάρα πολύ, σύμφωνα με τον πρώην σύμβουλο της ομάδας, Στέφαν Μπρόνσον.

Ο πρώην σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, Στέφαν Μπόρσον μίλησε στη «Sun» και έκανε τη δική του εκτίμηση, για την πιθανότητα “βαριάς” τιμωρίας των “πολιτών”, λόγω των οικονομικών παραβιάσεις της ομάδας.

Όπως αναφέρει ο ειδικός οικονομολόγος, η έρευνα που έχει ξεκινήσει η Premier League για τις 115 παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2024 και οι «πολίτες» κινδυνεύουν σε μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με τον Μπόρσον, ο υποβιβασμός θα είναι μονόδρομος εάν τελικά ο σύλλογος κριθεί ένοχος από τη διοργανώτρια αρχή της Premier League, ένα ενδεχόμενο που μπορεί να προκαλέσει “σεισμό” στην Premier League και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Πολλά μπορούν να συμβούν στη Σίτι εάν κριθεί ένοχη. Θα είναι πολύ σοβαρό. Μια τεράστια ιστορία, όχι μόνο για το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα. Θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Κοιτώντας το από την ποδοσφαιρική πλευρά, είναι απίθανο να μη δούμε τον υποβιβασμό της ομάδας, εάν τελικά κριθεί ένοχη. Λογικά θα μάθουμε την απόφαση μέσα στο 2024», τόνισε ο Μπόρσον.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση