Τένις: Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία για τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 19:57 Τένις: Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία για τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για το 2014 δεν θα μπορούσε να μην στεφθεί από επιτυχίες για τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της Ελληνικής ομοσπονδίας του τένις, μιας και λαμβάνουν μέρος οι 8 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες  ανά  ηλικιακή κατηγορία από όλη την χώρα. Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 2 αγόρια και 2 κορίτσια (ο μόνος επαρχιακός σύλλογος στην Ελλάδα με 4 αθλητές-τριες) καταλαμβάνοντας μία 1η θέση, δύο 2ες θέσεις και μία 3η θέση.

Αναλυτικά στην κατηγορία Αγόρια 12 ο ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ κατέκτησε την πρώτη θέση, στα Αγόρια 14 ο ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ την 2η θέση, στα Κορίτσια 12 η ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΑ την 2η θέση, όπως επίσης στην ίδια κατηγορία η ΒΛΑΧΟΥ ΛΥΔΙΑ κατέκτησε την 3η θέση.

Κλείνοντας λοιπόν την αγωνιστική χρονιά σύσσωμο το Δ.Σ. και ο κόσμος του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ Ο.Α. συγχαίρει του αθλητές-τριες του και τους εύχεται το 2015 να είναι ένα έτος με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Συνοδοιπόροι της προσπάθειας των παιδιών είναι οι γονείς τους μιας και σηκώνουν το βάρος των οικονομικών υποχρεώσεων που απαιτεί το άθλημα. Δεν μπορεί όμως να μην αναφερθεί η σκληρή δουλειά των προπονητών τους καθώς και η στήριξη του συλλόγου ο οποίος επενδύει πάνω σε αυτά τα παιδιά μέσα από τον επίπονο ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό.

ΦΟΑ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση