Ο Λυκογιάννης πέτυχε εντυπωσιακό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 17:05 Ο Λυκογιάννης πέτυχε εντυπωσιακό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ στην αναμέτρηση Λέτσε – Μπολόνια, με τον Έλληνα αριστερό μπακ-χαφ να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, «ανοίγοντας» το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης φημίζεται για τις πολύ καλές του εκτελέσεις φάουλ, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ στον αγώνα της Μπολόνια απέναντι στην Λέτσε.

Συγκεκριμένα στο 68ο λεπτό ο Λυκογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι, με τον 30χρονο παίκτη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, με το γκολ του να πανηγυρίζεται έντονα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λυκογιάννης είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα, με τον ίδιο να δικαιώνει τον προπονητή του για την κίνηση που έκανε να τον περάσει στο γήπεδο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση