Κατέρρευσε στο γήπεδο παίκτης της Λούτον

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 18:57 Κατέρρευσε στο γήπεδο παίκτης της Λούτον ΦΩΤΟ Reuters

Εικόνες σοκ στο παιχνίδι Μπόρνμουθ – Λούτον για την αγγλική Premier League, με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων, Τομ Λόκιερ να καταρρέει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ήταν το 65ο λεπτό του αγώνα όταν εκτυλίχθηκαν σκηνές τρόμου στο γήπεδο της Μπόρνμουθ, καθώς ο Λόκιερ της Λούτον έπεσε στο έδαφος μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι και έχασε φανερά της αισθήσεις του, προκαλώντας πανικό στις δύο ομάδες.

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο για το νοσοκομείο, αλλά φαίνεται να έχει επανακτήσει τις αισθήσεις του και να μην κινδυνεύει σοβαρά, σύμφωνα πάντα με όσα μεταφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.Το παιχνίδι Μπόρνμουθ – Λούτον διεκόπη τελικά οριστικά.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση