Ο Αλαφούζος «τελείωσε» τον Γιοβάνοβιτς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 16:42 Ο Αλαφούζος «τελείωσε» τον Γιοβάνοβιτς

Έρχεται ο Φατίχ Τερίμ…

Χριστουγεννιάτικη έκπληξη από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει τη μονομερή λύση του συμβολαίου με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο newspao ο λόγος που το αφεντικό των ‘πρασίνων» τελείωσε τον Σέρβο τεχνικό έπειτα από 2,5 χρόνια ήταν «η προβληματική εμφάνιση στο πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη. Επίσης δεν ήταν σίγουρος ότι θα επιτευχθούν οι εσωτερικοί στόχοι του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

Μάλιστα πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς, ο Αλαφούζος είχε δώσει τα χέρια με τον Τούρκο προπονητή Φατίχ Τερίμ. Το αποκάλυψε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Yağız Sabuncuoğlu, ο οποίος ανέφερε σε νέο ποστάρισμα ότι το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη διακοπεί μονομερώς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση