Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Ελ Κααμπί και η πιθανότητα μετεγγραφής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 11:18 Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Ελ Κααμπί και η πιθανότητα μετεγγραφής

Ο Ολυμπιακός αναμένεται πλέον να χάσει για ένα σημαντικό διάστημα τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με αποτέλεσμα να εξετάζεται η αγορά για τη μετεγγραφή επιθετικού τον Ιανουάριο.

Ο Ελ Κααμπί κλήθηκε από την Εθνική του Μαρόκο για το Copa Africa και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για περίπου ένα μήνα. Οι Πειραιώτες φαίνεται πάντως ότι προσπαθούν να τον κρατήσουν έστω και για το παιχνίδι με τη Λαμία (03/01, 17:00, LIVE από το Newsit.gr), πριν αποχωρήσει για την πατρίδα του, επικοινωνώντας για το θέμα με την Ομοσπονδία της χώρας του.

Οι λύσεις στην επίθεση είναι άλλωστε, περιορισμένες, αφού ο Ελ Αραμπί είναι τραυματίας και ο Γιόβετιτς εμφανίζεται να μην είναι σε θέση για συνεχόμενα 90λεπτα. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πιθανό να κινηθεί άμεσα και για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, ο οποίος και θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση