Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Φραν Ναβάρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 15:23 Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Φραν Ναβάρο Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κινηθεί έντονα για μετεγγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου και ο Φραν Ναβάρο είναι το πρώτο όνομα που εμφανίζεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο 26χρονος Ναβάρο αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από την Πόρτο, έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στους “δράκους” της Πορτογαλίας, με αποτέλεσμα να έχει ξεχωρίσει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει των μετεγγραφών του Ιανουαρίου.

Οι Πειραιώτες έχουν μάλιστα ήδη κινηθεί για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού, ώστε να καλύψουν το κενό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος θα αποχωρήσει για το Κόπα Άφρικα στις αρχές του 2024.

Ο Ναβάρο έχει φέτος 10 συμμετοχές και ένα γκολ με την Πόρτο, αλλά είχε ξεχωρίσει στη Ζιλ Βιθέντε, με 37 γκολ σε 78 συμμετοχές με τη φανέλα της στην Πορτογαλία, την προηγούμενη διετία.

Ο Ναβάρο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βαλένθια στην πατρίδα του, την Ισπανία, ενώ ήταν και διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση