Κασσελάκης: «Θα ξαναγίνει ο γάμος μου με τον Τάιλερ στην Κρήτη – Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 13:28 Κασσελάκης: «Θα ξαναγίνει ο γάμος μου με τον Τάιλερ στην Κρήτη – Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα» (φωτο intime)

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον γάμο του με τον Τάιλερ στην Κρήτη.

«Θα είναι μια μικρή τελετή, συμβολική για τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους. Θα ξαναγίνει ο γάμος μου με τον Τάιλερ στην Κρήτη. Περάσαμε πολλές δυσκολίες. Ο Τάιλερ με τον Covid ήταν στις ΜΕΘ. Περάσαμε μαζί τον Covid στις ΗΠΑ με εγκλεισμό. Μας στήριξαν εκεί και εμένα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους και τους μέντορές μας σε έναν μικρό γάμο για να μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη. Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα. Είμαστε πιο βαρετοί από αυτό. Θέλουμε κάτι πιο οικογενειακό και ζεστό» περιέγραψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση