Βαθμολογία Super League: Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, ισοβαθμία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 23:19 Βαθμολογία Super League: Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, ισοβαθμία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της Super League, με τον Παναθηναϊκό να είναι πλέον πρώτος ύστερα από 17 αγωνιστικές, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Τέταρτος ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει βρεθεί αρκετά πίσω στη βαθμολογία μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έφεραν αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ είναι πλέον μόνη πρώτη με 40 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να υποχωρεί στη δεύτερη θέση, όπου έχει συγκάτοικο την ΑΕΚ, η οποία νίκησε τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι δύο Δικέφαλοι βρίσκονται στο -2 από την κορυφή, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στο -8 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Η βαθμολογία της Super League:

1) Παναθηναϊκός 40
2) ΑΕΚ 38
3) ΠΑΟΚ 38
4) Ολυμπιακός 32
5) Άρης 27
6) Αστέρας Τρίπολης 23
7) Ατρόμητος 22
8) Λαμία 20
9) Πανσερραϊκός 15
10) ΟΦΗ 15
11) Παναιτωλικός 14
12) Βόλος 14
13) ΠΑΣ Γιάννινα 12
14) Κηφισιά 12

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση