Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Με Κωνσταντέλια στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 19:01 Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Με Κωνσταντέλια στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε τον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ο Λουτσέσκου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είχε κανένα πρόβλημα να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στον Βόλο και να πάρει το εισιτήριο για την οκτάδα.

Σε ακόμα ένα φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, έλαμψε το άστρο του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ με απίθανη προσωπική ενέργεια στο πρώτο μέρος, ενώ ο Σβαμπ στο 73′ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο Βόλος δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι δίχως αποτέλεσμα, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει άνετα στην πρόκριση.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση