Αποκάλυψη για Εμπαπέ: «Το 30% των εσόδων του πηγαίνει σε μειονεκτούντα παιδιά» αναφέρει η μητέρα του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 17:55 Αποκάλυψη για Εμπαπέ: «Το 30% των εσόδων του πηγαίνει σε μειονεκτούντα παιδιά» αναφέρει η μητέρα του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ να είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές. Η μητέρα του όμως -φαίνεται- πως προσπαθεί να τον κρατήσει.. προσγειωμένο και παράλληλα να τον κάνει να βοηθήσει κόσμο που δεν έχει την ίδια οικονομική δυνατότητα.

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί, αποκάλυψε στο πρόγραμμα Envoyé Special του France TV, το οποίο θα μεταδοθεί στις 18 Ιανουαρίου, ότι το 30% των εσόδων του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν πηγαίνει στο ίδρυμα IPKM (Inspired by Kylian Mbappé), το οποίο διαχειρίζεται η ίδια, με στόχο να βοηθηθούν μειονεκτούντα παιδιά να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

«Είπα στον Εμπαπέ ότι με κάτω από το 30% δεν θα δούλευα, ότι θα έφευγα και θα πήγαινα στις Μαλδίβες. Στην αρχή του πρότεινα 50/50, αλλά διαπραγματευτήκαμε και συμφωνήσαμε στο 30%» είπε η μητέρα του Γάλλου επιθετικού, εξηγώντας ότι δεν νιώθει «ντροπή» που ήταν αδιάλλακτη με τη μακρά διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, το 2022:

«Δεν υπάρχει καμία ενοχή, καμία ντροπή. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Αν μπορούσαμε, θα είχαμε δεχτεί 10 δισ. ευρώ» τόνισε.

Ο Εμππαπέ ανανέωσε για δύο χρόνια με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2022, με οψιόν γι’ ακόμη ένα χρόνο, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε, οπότε μπορεί πλέον να υπογράψει σε άλλη ομάδα από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Γάλλος επιθετικός κερδίζει ετησίως 72 εκατομμύρια ευρώ (μεικτά), ενώ είναι γνωστό ότι πήρε μπόνους υπογραφής 180 εκατομμυρίων. Ωστόσο, καθώς δεν ενεργοποίησε την οψιόν ο Εμπαπέ συμφώνησε να μειώσει αυτό το μπόνους κατά 100 εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση