Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ξανά ο Μιγκέλ Κρέσπο σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 19:46 Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ξανά ο Μιγκέλ Κρέσπο σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Ο Μιγκέλ Κρέσπο είχε συνδεθεί -μέσω δημοσιευμάτων- πριν από ένα μήνα με τον Ολυμπιακό και το όνομά του επανέρχεται στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, μετά από “τιτίβισμα” Τούρκου δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου -ο οποίος είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ- ο μάνατζερ του Μιγκέλ Κρέσπο της φέρεται να αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον μέσο της Φενέρμπαχτσέ και μάλιστα έχει ήδη γίνει συνάντηση των δύο πλευρών.

Ο 27χρονος Πορτογάλος είχε συνδεθεί και τον προηγούμενο μήνα με τους Πειραιώτες. Είχε παραχωρηθεί το 2021 από την Εστορίλ στην Φενέρμπαχτσε έναντι 1.500.000 ευρώ.

Ο Κρέσπο έχει φέτος ένα γκολ και μία ασίστ σε 17 συμμετοχές με τη Φενέρ, με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες, να τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στην Εστορίλ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση