Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4: Σκορ πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 22:42 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4: Σκορ πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4-0 τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην φάση των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει σκορ πρόκρισης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Νάσμπεργκ, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων, με τον Μπράντον Τόμας να αστοχεί σε πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή καλύτερα στο παιχνίδι, με τους Θεσσαλονικείς να «τιμωρούν» τον Πανσερραϊκό, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει στο 7ο λεπτό, όταν ο Μούργος μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, γλίστρησε και δεν μπόρεσε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Με αυτό τον τρόπο το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου «άνοιξε» το σκορ, όταν στο 9ο λεπτό ο Ιβάν Νάσμπεργκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία του Παναγιώτη Κατσίκα, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει σε θέση οδηγού.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν κυριαρχήσει πλήρως στο παιχνίδι και στο 23΄διπλασιασαν τα τέρματα τους, αυτή την φορά με τον Τζοάν Σάστρε.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ μετά από ωραία συνεργασία, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Όπως είναι λογικό από αυτό το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Πανσερραϊκό να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Κάπως έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με σκορ 2-0.

Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός με την είσοδο του Αμρ Ουάρντα στο γήπεδο θέλησε να μπει δυνατά και να πετύχει ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αισθητικά καλύτερος.

Στο 57΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπράντον Τόμας από τον Ντάνκερλουϊ, με τον Ισπανό επιθετικό να αναλαμβάνει την εκτέλεση, ωστόσο να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Κατσίκα.

Παρά το γεγονός πως ο Πανσερραϊκός «καιγόταν» για γκολ, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Αντίθετα τρίτο τέρμα στο παιχνίδι σημειώθηκε ξανά για τον ΠΑΟΚ, με τον Μάρκος Αντόνιο να είναι ο πρωταγωνιστής.

Στο 69ο λεπτό ο Βραζιλιάνος μέσος με ένα δυνατό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 78΄ήταν σειρά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, με τον Σέρβο εξτρέμ να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ με αριστουργηματικό πλασέ. 

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 4-0 και να γυρνά στην Θεσσαλονίκη με μια νίκη – μισή πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός(Γκαρσία): Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής (60′ Μπέργκστρεμ), Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα (60′ Στάικος), Οικονόμου, Μούργος (70′ Τομάς), Σοφιανός (46′ Ουάρντα), Μασκανάκης, Γούλερι (60′ Μπετανκόρ)

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς. Σάστρε (80′ Κεντζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (80′ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (70′ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (80′ Μουργκ), Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τόμας (70′ Τζίμας).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση