Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τραυματίστηκαν Μιλουτίνοφ και Σλούκας – Κουτσαίνοντας αλλά και με χειροκροτήματα αποχώρησε ο Σέρβος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 22:22 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τραυματίστηκαν Μιλουτίνοφ και Σλούκας – Κουτσαίνοντας αλλά και με χειροκροτήματα αποχώρησε ο Σέρβος

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, για τη 15η αγωνιστική της Basket League και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στάθηκε άτυχος σε μία φάση στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα, καθώς τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη στιγμή.

Ο Μιλουτίνοφ προσπάθησε να επιστρέψει στην άμυνα και έπεσε πάνω στον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Παπανικολάου, με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ, δείχνοντας κατευθείαν να έχει τραυματιστεί και να μην μπορεί να συνεχίσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος σέντερ αποχώρησε μάλιστα κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, σε μία όμορφη στιγμή στο ντέρμπι της Basket League. Παράλληλα πάντως, έγινε γνωστό ότι και ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του αγώνα.

Οι δύο παίκτες θα κάνουν πλέον μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση