Ολυμπιακός: Οι παίκτες των ερυθρολεύκων συνδύασαν οδήγηση και μπάσκετ και «μοίρασαν» γέλιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 21:34 Ολυμπιακός: Οι παίκτες των ερυθρολεύκων συνδύασαν οδήγηση και μπάσκετ και «μοίρασαν» γέλιο

Έξι παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός άφησαν τα… παρκέ, έπιασαν το τιμόνι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το ΣΕΦ και συνδύασαν το μπάσκετ με την οδήγηση, μοιράζοντας γέλιο.

Οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού, μαζί με τον Τζορτζ Πάπας (τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν αρκετές ημέρες, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αποχωρήσει από την ομάδα) βγήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ μαζί με αυτοκίνητα, μπάλες και μπασκέτα, πρωταγωνιστώντας σε ένα απολαυστικό video.

Οι αθλητές των Πειραιωτών κλήθηκαν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε προκλήσεις που συνδύαζαν την οδήγηση με το μπάσκετ, όπως το να σουτάρουν εν κινήσει, να παρκάρουν με τα μάτια κλειστά και να βάλουν γρήγορα μία ρεζέρβα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση