Παναθηναϊκός: Εξώδικο στον Λουτσέσκου για τις δημόσιες τοποθετήσεις του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:43 Παναθηναϊκός: Εξώδικο στον Λουτσέσκου για τις δημόσιες τοποθετήσεις του (φωτο intime)

Ο Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ σε βάρος του τριφυλλιού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου, με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ εις βάρος των πράσινων το τελευταίο διάστημα.

Στόχος του τριφυλλιού είναι ο Λουτσέσκου να σταματήσει αλλά και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του που όπως σημειώνουν στο τριφύλλι προσβάλλουν το σύλλογό.

Τελευταία φορά που ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό ήταν μετά το ντέρμπι κορυφής των δύο ομάδων στην Τούμπα, όπου είχε μιλήσει για εύνοια από τη διαιτησία.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση