Η απονομή της κούπας στον Κυπελλούχο Ολυμπιακό μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 22:11 Η απονομή της κούπας στον Κυπελλούχο Ολυμπιακό μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού

Κυπελλούχος Ελλάδος για 12η φορά στην ιστορία του στο μπάσκετ στέφτηκε ο Ολυμπιακός. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κέρδισε 69-58 τον Παναθηναϊκό στον τελικό που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης και παρέμεινε για 3η σερί χρονιά στην κορυφή στο Κύπελλο. 

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου που είναι ο 2ος στη σεζόν 2023-24 αφού είχε προηγηθεί το Σούπερ Καπ στη Ρόδο πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού ήταν ο Μουστάφα Φαλ. 

Ο Γάλλος πέτυχε 13 πόντους με 6/7 δίποντα, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ μαζί με ένα κλέψιμο, 2 μπλοκ και ένα λάθος και πανηγύρισε μαζί με τον Ολυμπιακό την τρίτη διαδοχική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.4

Αμέσως μετά τον τελικό οι παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να συγχαίρουν την ομάδα για την επιτυχία. Το Κύπελλο πήρε στα χέρια του ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος κάλεσε και τους δύο προέδρους της ΚΑΕ να το σηκώσουν μαζί! 

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά ήταν ο Ντίνος Μήτογλου. 

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στη Euroleague η οποία επιστρέφει στις 29/2.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση