Παναθηναϊκός: Το νέο πριμ του Αλαφούζου και το «είναι τρελός ο πρόεδρος» στα αποδυτήρια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 10:16 Παναθηναϊκός: Το νέο πριμ του Αλαφούζου και το «είναι τρελός ο πρόεδρος» στα αποδυτήρια

Ο Γιάννης Αλαφούζος έζησε έντονα τον ημιτελικό του Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση του τριφυλλιού στον τελικό.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και ο τρόπος που ήρθε στα πέναλτι “τρέλανε” τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον Τερίμ και στη συνέχεια βρέθηκε στα αποδυτήρια και αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε, μάλιστα, πριμ 500 χιλ. ευρώ στους ποδοσφαιριστές για το γεγονός πως πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, ενώ ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα γίνουν κατά 500 χιλ. ευρώ πλουσιότεροι, εφόσον καταφέρουν να κατακτήσουν και το τρόπαιο στις 18 Μαΐου κόντρα σε Άρη ή Παναιτωλικό.

Την ίδια ώρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού φώναζαν “είναι τρελός ο πρόεδρος, είναι τρελός ο πρόεδρος” στα αποδυτήρια.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση