Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί από παίκτες και οπαδούς στη Βουδαπέστη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 09:19 Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί από παίκτες και οπαδούς στη Βουδαπέστη

Με σκόρερ τον Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός νίκησε και στη Βουδαπέστη τη Φερεντσβάρος με 1-0 και πήρε επιβλητική πρόκριση από τα μπαράζ του Conference League, για τη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε ολόκληρο το παιχνίδι και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα, εξασφαλίζοντας με εντυπωσιακή εμφάνιση τη δεύτερη νίκη του επί της Φερεντσβάρος και το “εισιτήριο” για τον επόμενο γύρο του Conference League.

Με το σφύριγμα της λήξης έτσι, οι παίκτες των Πειραιωτών πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση της ομάδας τους και έτρεξαν προς τους οπαδούς τους, που ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη για να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό και έστησαν το δικό τους “πάρτι” στην εξέδρα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του στους “16”.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση