O ΛεΜπρον Τζέιμς βρίσκεται μόλις 9 πόντους μακριά από τους 40.000!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 10:54 O ΛεΜπρον Τζέιμς βρίσκεται μόλις 9 πόντους μακριά από τους 40.000!

O ΛεΜπρόν ετοιμάζεται να γράψει ξανά ιστορία.

Ασταμάτητος είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Λέικερς. Ο Βασιλιάς δείχνει πως τα χρόνια πολλές φορές δεν παίζουν μπάσκετ και κρατιέται σε τρομερό επίπεδο παρά τα 38 του χρόνια.

Ο ΛεΜπρόν είχε 31 πόντους κόντρα στους Γουίζαρντς στη νίκη των λιμνάνθρωπων και έτσι πλησιάζει σε άλλο ένα ιστορικό milestone στην υπέρλαμπρη καριέρα του. Ο ηγέτης των Λέικερς είναι πλέον εννιά πόντους μακριά από το να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 40.000 πόντους.

Μάλιστα το επόμενο ματς των Λέικερς είναι κόντρα στους Νάγκετς στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Κυριακής (03:30). Πιθανότατα κόντρα στους πρωταθλητές ο Βασιλιάς θα φτάσει τα 40Κ στους πόντους. Φυσικά είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της λίγκας.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση