Εμμανουήλ Καραλής: Σήκωσαν στα χέρια τον Έλληνα πρωταθλητή στην επιστροφή του στην Ελλάδα μετά το παγκόσμιο μετάλλιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 08:55 Εμμανουήλ Καραλής: Σήκωσαν στα χέρια τον Έλληνα πρωταθλητή στην επιστροφή του στην Ελλάδα μετά το παγκόσμιο μετάλλιο

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο άλμα επί κοντώ, με αποτέλεσμα να τον υποδεχθούν μέσα σε αποθέωση πίσω στην πατρίδα.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας επέστρεψε από τη Γλασκώβη στην Αθήνα και υπήρξε σχετική υποδοχή για τον Εμμανουήλ Καραλή, τον οποίο σήκωσαν στα χέρια οι δικοί του άνθρωποι, για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη του επιτυχία με το πρώτο του παγκόσμιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορούσε με τη σειρά του να κρύψει τη χαρά του, ενώ… μόστραρε το χάλκινο μετάλλιό του που χάρισε στην Ελλάδα, με την υπέροχη εμφάνισή του στη Γλασκώβη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση